Diverse

To gode grunde til at købe nyt brændefyr

I et land hvor vinteren er 8 måneder lang og temperaturene nemt rammer 0 og hvad der føles meget koldere, siger det sig selv at du skal have en god og stensikker måde at kunne varme dit hus, lejlighed eller sommerresidens op på – vinteren i Danmark kan nemlig meget hurtigt gå fra at være hyggelig til at være modbydelig. 

Hvis du i forvejen sidder på et hus så er det måske, for din pengepungs skyld, værd at undersøge hvor gammelt dit brændefyr helt præcist er. Gamle brændefyr kan nemlig koste dig mere end det nødvendigvis varmer og som de fleste ved, så er penge sparet penge vundet.

Det der er med gamle modeller er at de ikke udnytter energien ligeså godt som mange af de nyere modeller – sådan er det ofte med teknologier, men når Danmark er så kold som den er, så meget af året, så kunne du godt gå hen og spare en betragtelig sum penge, ved at skifte det gamle fyr ud. 

Nedenfor finder du to gode grunde vi har sat op, der gerne burde gøre det klart, at et nyt brændefyr er vejen frem – hvis du har et gammelt et i forvejen, velogmærke. 

 1. Når du har et gammelt brændefyr skal du bruge mere energi på at opnå den samme mængde varme, det er spild af dine ressourcer at producere mere energi kræver nemlig mere brændsel og dermed flere af dine penge – den udgift kan mindskes ved at skifte det gamle brændefyr ud med den nyere model. 

  Det er selvfølgelig, som med de fleste andre ting, at jo højere pris desto højere kvalitet. Derfor bør du fremsætte et budget for hvor meget du er villig til at smide efter din energibesparelse – det kommer til at tjene sig hjem, spørgsmålet er bare hvor lang tid der kommer til at gå. 

 2. Det er den klimamæssigt rigtige ting at gøre
  Udover at du sparer penge på længere sigt, ved at investere i et nyt brændefyr, så er du også med til at mindske dit klimaaftryk ved at have indtænkt den mest effektive måde at opvarme dit hus på. 

  Vil du gerne gøre endnu mere for at beholde varmen kan du med fordel og få en dronepilot ud på din ejendom og filme boligen med et termisk kamera. På denne måde kan du se hvor din varme flygter ud af boligen og derefter lukke hullerne. Har du gamle vinduer i din bolig, er det oftest her varmen flygter fra først.

Har overstående vakt din interesse? Så kan du læse meget mere om brændefyr på Bedrebyg.dk

 

 

 

3 thoughts on “To gode grunde til at købe nyt brændefyr”

 1. kære, Indeklimadanmark.dk
  Godt med en masse nyheder – nu tjekker jeg op næsten dagligt på om der er kommet nyt.
  På forhånd tak. Pelle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *