Diverse

Derfor skal du altid følge disse tre råd når du har med el komponenter at gøre

Hvad i alverden betyder det, at noget er Atex godkendt? Ved du heler ikke det, nej det tror jeg, de færste ikke fagpersoner gør. Netop af den grund er det en god ide at følge de kommende tre råd, hvis du ligesom mig, ikke ved noget om el.  Jeg ringer personligt altid til min far det øjeblik, jeg skal have sat en lampe op og imellem os, tror jeg han er ved at være lidt træt af det men jeg tvivler på, at jeg er den eneste, der står i den situation. Heldigvis er nettet din bedste ven og en stor del af de tre råd som jeg skal til at fortælle dig. El kan nemlig hurtigt blive nemt og overskueligt og så behøver du ikke bekymre dig om, hvad en M8 er, eller hvad det betyder, at noget er Atex godkendt. 

 

God kvalitet går oftest hånd i hånd med en højere pris

Hånden på hjertet, vi vil alle sammen gerne spare penge og nogle gange hoppe over, hvor gæret er lavest. Jeg er ikke anderledes, men jeg har også lært på den hårde måde, at elkomponenter ikke er det sted, du har lyst til at spare på.  Jeg var nødt til at få lagt nye kabler fordi dem der blev brugt første gang var i så ringe kvalitet og det blev en dyr fornøjelse. Så hellere gøre det ordenligt i første omgang. For ja, kvaliteten af de materialer, der bliver brugt, er bare bedre, når prisen er højere. Dermed ikke sagt, at du bare skal købe det dyreste af det dyreste. Vær fornuftig og tænk over det, så klare du det nok.

Reglen om at få tre tilbud

Dette er en regel, jeg holder mig til, hver gang jeg skal have noget nyt. Ved at få tre tilbud fra 3 forskellige har du en god ide om hvilken pris, der er rimelig, hvad der måske er under og dermed ikke nødvendigvis det bedste og hvad der er langt over, hvad der burde blive betalt. Det hjælper dig med at skabe et godt overblik og få en ide om markedet

Hyr nu bare den elektriker

Det er en træls udgift. Sådan er det bare, men det er også en nødvendig udgift, hvis du ikke har kompetencerne til selv at løse din el problemer. Det er aldrig sjovt at bruge penge på den slags, jeg ville også meget hellere bruge dem på noget andet, men på denne måde er du sikker på, at det bliver gjort ordenligt.

7 thoughts on “Derfor skal du altid følge disse tre råd når du har med el komponenter at gøre”

  1. Hey – Indeklimadanmark.dk God artikel, kan i ikke lige kontakte mig via min email? Kærligst. Saga Q.

  2. Hej med jer, Indeklimadanmark.dk Jeg undrer mig lidt over titlen ‘Derfor skal du altid følge disse tre råd når du har med el komponenter at gøre’, men ellers god læsning!
    Venligste hilsner, Mynte S.

  3. Indeklimadanmark.dk – Hej,
    Det er ikke så ofte at jeg følger med på blogs, men denne her vil jeg da bestemt følge med på! 😉 Dbh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *