Diverse

Få et SEO bureau til at lave dit SEO

Hvis man gerne vil øge sit salg via ens hjemmeside er en af hjørnestenene i online markedsføring SEO. Søgeordsoptimering. Det er ikke nok at have et godt produkt og en flot hjemmeside. Den skal også kunne findes af Google og andre søgemaskiner, samt af dine fremtidige kunder. For at få salg via din hjemmeside ved man statistisk set at så skal du ligge i top 3 på første side. Søgeordene findes ved hjælp af en analyse over hvilke ord folk bruger for at finde dit produkt. Det kunne f.eks. være prikket solhat. Hvis prikket solhat ikke indgår i dine tekster på din hjemmeside kan google ikke finde ud af at det rent faktisk er noget du sælger eller ved noget om og derfor vil den ikke tage din hjemmeside med når der googles prikket solhat. 

Gør det selv eller få et bureau til at lave SEO

SEO er noget man sagtens selv kan kaste sig over. Der er meget viden at hente på internettet. Det er et tidskrævende job, men med muligheder for store resultater på bundlinjen. Hvis du ikke har tiden eller ikke syntes at SEO er sjovt, bør du få et bureau til at lave det. Få Hjælp til SEO Århus hvis du bor i det område. Det behøves ikke være et bureau i nærheden, men det kan være nemmere at mødes. 

Start med SEO

Inden du får lavet en hjemmeside, er det en god ide at starte med at få lavet en SEO analyse og finde ud af, hvilke ord dine kunder bruger, når de skal søge og derefter få dem skrevet ind i dine tekster. Hvis hjemmesiden allerede eksistere og måske har mange undersider, er det et stort dobbeltarbejde at få omskrevet teksterne efterfølgende, så Google nemmere kan finde dem og få dem lagt højt på søgningerne. Statistisk set ved man, at man skal findes på side 1 og helst i top 3 på et givent søgeord, for at en mulig kunde klikker og kommer til ens hjemmeside. Du kan have det bedste produkt på markedet, men salget vil gå til din konkurrent, hvis han er bedre til SEO og kunden bruger internettet til at finde en leverandør og i dag bruger langt de fleste nettet når de skal finde ny viden eller produkter. Både som privatpersoner eller i forretningsøjemed. 

 

 

6 thoughts on “Få et SEO bureau til at lave dit SEO”

 1. Hullehøj – Indeklimadanmark.dk
  Faldt lige over jeres artikel: Få et SEO bureau til at lave dit SEO og jeg er virkelig fan. 😛
  Dbh

 2. Fedt – Indeklimadanmark.dk
  Du skriver virkelig gode artikler, jeg vil følge med løbende. Rigtig god dag

 3. Indeklimadanmark.dk Heja,
  Jeg er ikke så stor fan af det selv, men konceptet er jeg mega vild med og ved at det er lige noget for en masse af mine bekendte. Rigtig god aften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *