Diverse

Hvorfor russisk dating er noget for dig.

Selvom det måske ikke har strejfet dine tanker før, så kunne det faktisk godt være at du havde meget at vinde ved at overveje russisk dating istedet for den mere traditionelle danske dating som de fleste af os kender. 

Det der er med kulturforskelle er nemlig også at præferencerne for mange ting ændrer sig – hvilket  i sidste ende måske giver et meget bere match for netop dig. Landet ligger, desværre, sådan at utroligt mange voksne danske mænd – flere end nogensinde før, går og føler sig ensomme i sit daglige liv. Om det er fordi der bare ikke sker meget på datingscenen i randområderne i Danmark, eller om det er fordi de fleste voksne danske mænd er utroligt dårlige til at bryde sin gamle vaner er ikke til at sige ved første øjekast – det er dog nemt at slå fast, at ensomhed er noget af det værste som vi mennesker kan gå rundt og føle, der er ingen der fortjener at være ensomme. 

Hvis du går og synes at der ikke er fart eller spænding nok på det danske datingmarked for dig, eller du bare synes at du efterhånden har været igennem alt fra Stevns til Skagen så er der gode chancer for at du måske har meget at vinde ved at vende dit fokus lidt mere østpå. 

Russiske piger elsker spænding

Hvis der er en ting vi har lært af Hollywood, så er det at russiske piger og damer godt kan lide når der er lidt mere fart- og adrenalin på hverdagen. Det duer ikke at man bare gror fast i de samme rammer og aldrig laver noget nyt eller spændende – for mange ensomme mænd, lige det energiske indspark som de går og mangler i deres hverdag. 

Det med at bryde tankemønstre og gamle vaner er utroligt svært for utroligt mange mennesker, her kan en ny kultur og de eksisterende kulturforskelle virkelig være med til at støve hjernebarken af, og få humøret tilbage i top.

Kulturelle par rejser oftere

Selvom det måske kan virke lidt skørt, er der faktisk ret meget om snakken. Mange par der ikke kommer fra det samme land eller har det samme modersmål, søger efter et fælles kulturelt standpunkt, hvor de bedst kan forstå hinanden. Hvem siger desuden også at det er bedst for en russisk dame og en dansk mand at bo i Danmark, når de måske kunne føle sig endnu mere hjemme begge to, hvis de havde deres hjem på eksempelvis Island. 

6 thoughts on “Hvorfor russisk dating er noget for dig.”

  1. Hawdy Indeklimadanmark.dk Det er ikke så ofte at jeg følger med på blogs, men denne her vil jeg da bestemt følge med på!
    Rigtig god dag

  2. Fedt – Indeklimadanmark.dk
    Det er ikke så ofte at jeg følger med på blogs, men denne her vil jeg da bestemt følge med på! ;-P Venligste hilsner fra. Nohr I.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *