Diverse

Dogging fun for begyndere

Hvis ikke du mener nogensinde at have stiftet bekendtskab med termet dogging fun, så er du blot en af mange. Denne relativt ukendte fetich er mere udbredt end man skulle tro, en undersøgelse i England viste faktisk at helt op mod 50% af befolkningen på et eller andet tidspunkt i deres liv havde bidraget til det – bare uden at de vidste det. 

Hvad er Dogging-fun? Sidder du garanteret og tænker.

Dogging fun er en relativt bred fetich der indbærer at helt og aldeles fremmed mennesker mødes ude i offentlige rum – det kunne være parker, strande eller i skove, for at have sex med hinanden. Dogging fun startede som en lille ting hundeluftere i England gjorde istedet for at gå tur med deres hunde, takket været internettet spredte dette sig dog hurtigere end nogen havde forventet. Nu til dags skal du ikke lede længe online før du finder et lokalt doggingforum.

Hvad kan man så på disse forummer? 

Det kommer meget an på forummet. Mange af brugerne på disse sider værdsætter privatliv højere end noget andet, og derfor ser man ofte at man skal betale et månedligt abonnement for at have adgang.

Når du har adgang findes der et hav af forskellige chats hvor brugere kan aftale tid, sted og komme med eventuelle bemærkninger. På siderne findes der ofte også en række regelmenter, der skal gøre det nemmere ikke at blive opdaget og holde områderne rene på – at blive fanget kommer nemlig ikke uden en vis risiko. 

Dogging fun og lovens lange arm

Selvom der ikke er nogle regler der direkte går mod dogging fun, så er der et par stykker der berører akten en smule – de omhandler blufærdighed og krænkelse af offentlig fred, og hvis du virkelig jokker i spinaten kan det ende med at sende dig i fængsel i op mod fire år. 

Derudover har der heller aldrig været noget galt i at bruge sin sunde fornuft, hvis det ikke ser forsvarligt ud, så er det det nok heller ikke. Du finder de to love herunder: 

  • Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.
  • Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.

6 thoughts on “Dogging fun for begyndere”

  1. Hullehøj, Indeklimadanmark.dk
    Hvis jeg var jer ville jeg måske sætte mig 100% ind i det jeg skrev om. Selvom der er meget rigtigt så rammer i også lige forbi en enkelt gang imellem. 🙂 Kærligst, Emil U.

  2. Indeklimadanmark.dk – Hejsa, Jeg gad godt lige tilmelde mig nyhedsbrev, men har i ikke fået det endnu?
    Rigtig god dag

  3. Heey, Indeklimadanmark.dk Kan i ikke opsætte et nyhedsbrev så man lettere kan finde nyheder? ;-P Rigtig god dag. Lauge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *