Diverse

Tre grunde til at tage et lån

De fleste af os har på et eller andet tidspunkt i vores liv været lidt træt af vores økonomiske situation og det med at spise pastaskruer med ketchup til aftensmad tre dage i ugen – men er det i sig selv nok til at gældsætte dig selv ud i fremtiden? Det kan du læse mere om herunder. 

Det er ikke alle der tager lige let på det med at låne penge. Nogle mennesker afholder sig selv fra at gøre ting der ellers ville gøre dem glade, fordi de er ude på at spare de penge som de har lånt tidligere, hvilket for mange kan få os til at føle os økonomisk eksluderet fra de mennesker omkring os – og hvis din grund til at låne ikke er god nok, kommer du til og med også til at gå og gokke dig selv oveni hovedet for det. 

Bør jeg låne, til det jeg drømmer om?

Det kommer faktisk enormt meget an på hvad det er du drømmer om. Hvis din største drøm er at købe en MacDonalds tør for burgere, så kan det diskuteres om du burde drømme om noget andet. Hvis din drøm derimod er at bygge et sommerhus hvor du og din familie kan have nogle skønne omgivelser, så ville jeg jo mene, at hvis du kan betale pengene af på sigt, så skal du bare give los.

Din fremtidige finansielle situation – regn den ud

Før du går ud og låner til din drøm, bør du afgøre med dig selv om du rent faktisk er i stand til at betale dem af i fremtiden, eller om du bare kommer til at være ekstra fattig til den tid.

Kviklån er en af de eksempler på et god lån folk virkelig har misforstået. Kviklån er et hurtigt og nemt lån at få og kan bruges til at erstatte livsessentielle ting lige her og lige nu. Det kunne være at du var freelance og kom til at ødelægge din telefon ved et uheld – noget der potentielt set kunne koste dig både kunder, tid og penge. Her kan kviklånet være med til at rette op på tingene i en fart. Det der er med kviklån er dog at de oftest kommer med en betragtelig rente, så det er en af de der lån du gerne vil have afbetalt i en fart – ellers vokser det sig bare større og større og bliver mere og mere irriterende af afbetale i fremtiden.

Skovbohjort Advokater kan hjælper med rådgivning ved køb af fast ejendom

9 thoughts on “Tre grunde til at tage et lån”

  1. Indeklimadanmark.dk – Hejsa, Faldt lige over jeres artikel: Tre grunde til at tage et lån og jeg er virkelig fan. 😉
    Rigtig god dag. Alberte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *