Diverse

Giv festen et ordentligt hak opad med et beerpong bord

Beerpong er en sjov og hyggelig festleg med indbyggede promiller, som er blevet populær og med god grund; Hvem vil ikke gerne vinde praleretten til at være den bedste til beerpong? Du kan udfordre dine venner, stille to hold og se, hvem der er bedst til beerpong. 

Hvis du mangler et flot beerpong bord, kan du finde flere forskellige flotte sæt og alt muligt tilbehør her: beer pong bord

Hvad er beer pong?

Kort sagt er beerpong et drukspil fra USA. Slå jer løs i festligt lag med lidt indbyrdes konkurrence på præcisionskast, som naturligt bliver sværere og sværere, jo mere I skal drikke i løbet af spillet. 

Hvad skal I bruge til beer pong?

I får den bedste oplevelse, hvis I køber et rigtigt beer pong-bord. Se mere her: beer pong bord

I skal bruge følgende ting:

  • Beerpongbord
  • Beerpongbolde
  • Beerpongkrus

Når I skal igang med beerpong, stilles spillet op sådan: 

Placer 10 glas i en trekant i hver sin ende af beepongbordet. Bunden af trekanten vender imod dit hold, spidsen peger imod modstanderen. Byg trekanten op med fire krus i bunden, tre krus i næste lag, så to krus og til sidst et krus. 

Fyld krusene med øl eller forskellige drinks. Bliv enige om hvor meget der skal i hver glas, men der skal være lige meget i hvert krus. 

Placer et glas rent vand i enden af bordet, som I skyller bolden i, inden der kastes. 

Reglerne

Dan to hold på mellem 1-3 personer. 

Sådan besluttes hvilket hold der starter: To deltagere skal holde øjenkontakt, mens de forsøger at ramme modstanderens krus. Den som først lykkes med at ramme, starter. 

Så er kampen igang: Det gælder om at ramme modstanderens krus med bordtennisbolden, direkte ned i kruset. Hvert hold har to kast af gangen. 

Hver gang dit hold rammer, skal modstanderen drikke øllet i kruset og sætte det tomme krus til side. Det hold, der først har fået modstanderne til at tømme alle deres krus, har vundet!

Det tabende hold skal drikke al det øl eller drinks, som det vindende hold har tilbage i deres krus. Det er vist opskriften på en ordentligt brandert. 

Ekstra regler

Når du kaster bolden, må albuen ikke komme ind over bordet, den SKAL være bag bordkanten, eller gælder kastet ikke. 

Hvert hold har lov til at omarrangere modstandernes krus én gang i løbet af et spil. Her gælder det om at få placeret krusene, så I får størst fordel, når I skal ramme. 

6 thoughts on “Giv festen et ordentligt hak opad med et beerpong bord”

  1. Indeklimadanmark.dk – Fedt, Jeg undrer mig lidt over titlen, men ellers god læsning! Venligste hilsner fra, Alma

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *