Diverse

Gode alternativer til online auktioner

Står du med nogle genstande, som du overvejer at sælge på en online auktion, men er i tvivl om, hvad du vil få for det, hvis du sætter det til auktion online? Det er en meget reel usikkerhed, men der er heldigvis gode alternativer, som sikre dig en mindre usikker pris end en auktion vil gøre. 

I stedet for en online auktion kan du pantsætte dine ting. På den måde kan du sikre, at du kender prisen på det, du sælger på forhånd, du får pengene hurtigt og nemt og kan købe dem tilbage. Så sælg til os og drop usikkerheden. 

Du ved hvad du får når du pantsætter – det gør du ikke på en auktion

Det kan være spændende at sælge sine ting på en auktion, for du ved aldrig, hvad du får for det. Det kan være du ender med at få en helt vildt høj pris for det, men du kan også ende med ikke at få det solgt eller bare få en meget lav pris for det og svaret får du desuden først, når auktionen er ovre.

Dette gør sig gældende upåagtet af, hvilket auktionhus du vælger, selvom nogle auktionssteder gør det muligt for dig at sætte en minimumspris. Dette er dog ikke altid tilfældet og du risikere derfor at få meget lidt for det, du sælger.

Selvom du kan sætte en minimumspris, betyder det dog ikke, at du får det for din vare, som den måske er værd og derfor kan det være en klar fordel for dig at pantsætte det i stedet.

Vær kedelig og pantsæt

Du behøver dog ikke spændingen ved en auktion og den risiko det er, at få meget lidt for din vare. Når du vælger at være lidt mere kedelig, kan du istedet pantsætte og hurtigt få svar på, hvad værdien af din vare er og du får klar besked på, hvad dem du pantsætter hos, vil give for det og så kan du vælge, om du vil tage imod tilbudet eller ej.

Hvad er pantsætning?

Når du pantsætter noget, er det lidt ligesom i matador. Du tager et lån, og den genstand du pantsætter, er så sikkerhed hos den, du låner penge hos.

Derefter kan du vælge at købe dine pantsatte ting tilbage for et højere beløb, eller du kan lade tilbagekøbsperioden løbe ud og betragte det som en transaktion. 

9 thoughts on “Gode alternativer til online auktioner”

 1. Indeklimadanmark.dk – Hej,
  God læsning, godt skrevet, gode pointer. 😉 Venligste hilsner

 2. Hey
  Det er ikke så ofte at jeg følger med på blogs, men denne her vil jeg da bestemt følge med på!
  Fortsat god aften

 3. Indeklimadanmark.dk – Hejsa,
  Det er dejligt at se at i kommer med flere og flere nyheder På forhånd tak. Frida

 4. Heej – Indeklimadanmark.dk
  Jeg siger mange tak for en dejlig omgang læsning Rigtig god aften. Anton I.

 5. Hej, Indeklimadanmark.dk
  Super godt at se i er kommet i gang med at skrive igen! 😉 Med venlig hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *