Diverse

Snug Rug får dig til at slappe af og holde på varmen

Denne nye dille er svær at overse og noget som du helt sikkert skal prøve. Er du træt af at gå og fryse, tage ekstra strømper og en varm trøje på og konstant mærke om radiatoren overhovedet udsender noget varme? Så er dette den perfekte lille ting til dig, som vil holde dig varm og hyggelig på en gang. Vi sidder alle i vores sofa om aftenen og nu skal du med dette Snug Rug  ikke længere være bange for om du kommer til at fryse, om du får kolde tæer eller skal have en ekstra trøje på, når du sidder i sofaen og ser en film. Der er bestemt ikke noget galt med at bruge et almindeligt tæppe, men vi ved alle sammen godt, at de sjældent er lange nok, så enten får overkroppen ikke nok varme, eller også stritter fødderne uden for tæppet og du vil alligevel være nødt til at finde de varme strømper frem eller at tage endnu et tæppe i brug.

Brug det når du har lyst til
Snug rug holder dig varm og glad lige når du har lyst. Du kan bruge det på alle tider af døgnet, men pas på med at låne det ud til familiemedlemmer, måske får du det ikke retur. Snug rug er et lang og blødt fleece-tæppe med ærmer, som du tager på og som varmer dig på hele kroppen. Tæppet glider ikke ned, så du skal ikke være bange for at dine skuldre pludselig fryser, når du sidder med det på. Det fås i mange farver, der er for det mester lommer i tæppet og er lavet af det samme materiale som en fleece trøje, nemlig polyester. Du kan vaske den så tit, du vil. Så hvis du er typen, der kan lide at læse en god bog i sofaen, sidder og arbejder om aftenen eller ser dit yndlingsprogram i fjernsynet efter børnene er puttet, så er det lige noget for dig.

Dine hænde er frie og du kan spise og drikke
Du kan sagtens sidde og nyde en kop kamille te eller drikke en kop kaffe med et stykke kage til, selvom du sidder med tæppet omkring dig. Dine hænder er frie til at gøre præcis det, du har lyst til. Men pas på, det kan være så dejligt hyggeligt og varmt at sidde med tæppet, at du falder i søvn og faktisk glemmer, at du sidder i stuen!

 

5 thoughts on “Snug Rug får dig til at slappe af og holde på varmen”

 1. Indeklimadanmark.dk Hej med jer,,
  I kommer ikke med så mange artikler for tiden? 😉
  Venlig hilsen, Alexander

 2. Indeklimadanmark.dk – Godt gået, God artikel, kan i ikke lige kontakte mig via min email? 🙂
  Dbh, Marie

 3. Hullehøj Indeklimadanmark.dk Velskrevet, og jeg er i øvrigt enig med jer
  Fortsat god dag. Marius

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *