Diverse

Studiestart i ny by? Her er guiden

Hver eneste sommer markerer slutningen på nogens uddannelse og starten på en ny. For mange mennesker betyder sommeren et afbræk fra de tunge bøger og en mange dejlig sol ude i naturen. For en enkelt lille håndfuld betyder sommeren dog også at de skal til at pakke deres ting i kasser og finde fodfæste i en helt ny by hvor de skal studere om et par måneder.

Det kan godt lyde lidt stressende når man siger det på den måde, men det behøver det faktisk overhovedet ikke at være. Det er kun hvis man ikke er en haj til at planlægge at det kommer til at blive stressende, og det er du selvfølgelig ikke efter du har læst denne artikel. 

Sådan nailer du flytning og ny by på én måned

Lad os antage at du bliver færdig med dit studie omkring Juni, der jo er der hvor de fleste mennesker bliver færdige, så har du hele Juli til at flytte dine ting og lære din nye by at kende – det er rigeligt tid hvis du pakker og kommer afsted i en fart. 

Et rigtig godt tip, hvis ikke du er en af de heldige mennesker der har en far med trailer, er at du kan leje/låne en flyttevogn gratis på de fleste tankstationer rundt omkring i landet – hvilket gør en flytning utroligt nem. 

Lær byen at kende som en lokal

Hvis du ikke har en cykel på nuværende tidspunkt er det på tide at få fingrene i en. Der findes ikke nogen bedre måde at lære en ny by at kende på som at bruge mange timer på at cykle rundt i den. Man får oftest ikke et specielt godt indtryk af byer fra bagsiden af en bus, og hvis du virkelig gerne vil lære byen at kende i en fart, så du ikke behøver at fare vild når du starter på studie, så er cyklen vejen frem. 

Studiestart

At forberede sig til at starte på studie var noget der var sværere i gamle dage. Nu til dags skal du sikre at din computer er up to date og kan køre alle de programmer du skal bruge og så skal du have en printer og rigeligt med Printerpatroner til den, så du ikke pludseligt står foruden til en vigtig eksamen. 

Det sker desværre af og til at folk glemmer at have styr på printeren og det koster et eksamensforsøg.

6 thoughts on “Studiestart i ny by? Her er guiden”

  1. Hejsa – Indeklimadanmark.dk Jeg siger mange tak for en dejlig omgang læsning Fortsat god aften

  2. Indeklimadanmark.dk Heej, Jeg er meget imponeret over nyheden. Jeg har selv gået med tanken i en længere periode og ift. Studiestart i ny by? Her er guiden, så er det bare utroligt godt skrevet 🙂
    Venligste hilsner fra. August

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *