Diverse

3 gode grunde til at købe guld

Hvis ikke du lige er helt sikker på hvad de ekstra julepenge skal gå til, så er du kommet til det rigtige sted. Flere og flere mennesker går og er usikre på hvordan de bør investere deres surttjente kroner- og ører, for aktiemarkedet virker så usikkert her ovenpå corona- og hvis man ikke længere er sikret sine penge retur der, hvor er man så? 

Hvis du sidder og tænker noget á la det overstående, så er du en af mange danskere. Det er ikke blevet sværere at investere penge, vilkårene for det har bare ændret sig. Går du og overvejer at investere penge, så er det nogle lidt andre muligheder du har nu, end du havde for bare ét år siden. 

Har du overvejet den gode gamle? 

Køb af guld, sølv og andre ædelstene er måske en af de mest ‘rockstar’ investeringer du kan lave, næstefter elfenben og gamle plader, men kan du få dine penge retur ved at investere i det – ja det kan du godt, og det er tilogmed en af de mere sikre måder at sikre dig selv et godt afkast på. 

Guld er en af de ting som utroligt velhavende folk i udlandet altid har en smule af, da de er sikre på at det altid kan omsættes til en valgfri valuta. 

Investeringer i Techverden er ‘in’

Hvis du tænker at det er et dårligt tidspunkt at investere i virksomheder på, så tager du en smule fejl – det er et dårligt tidspunkt at investere i corona-ramte erhverv på, men en rigtig fin tid at investere i techverden på. 

Det der er sket er nemlig er at mange tech-virksomheder som eksempelvis amazon har fået ualmindeligt travlt siden udbruddet, og det har selvfølgelig noget at gøre med at folk meget hellere vil handle online end offline – og det kunne du godt gå hen og tjene en ekstra skilling på. 

Kryptovaluta

Er en af de ting hvor mit gæt er lige så godt som din næstes. Kryptovaluta er noget som de færreste aner meget om, men som de fleste ved er- eller bliver vigtigt på et eller andet tidspunkt. Der er mange prominente mennesker der har været ude og kalde ‘bitcoin’ for digitalt guld, og som selv hævder at have flyttet mange af deres rigdomme derover. 

Hvis ikke du er helt sikker på værdien i ‘bitcoins’ og andre kryptovalutaer, så er mit råd til dig at finde nogen der gør, før du investerer. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *