Diverse

Spareråd til en hård juletid

Desværre findes der mange mennesker som går og bakser med økonomien julen over, og som helst så at den kunne udførsel i en ‘light’ udgave, hvor der var sparet lidt ekstra på alle de ellers dyre fornødenheder. 

Julen er en tid hvor der bliver tvunget lidt ekstra kroner- og ører op af lommen, og hvor mange desværre ser sig bundet på hænder og fødder i forhold til brugen af penge. Julen koster på både madkontien, pyntkontien og selvfølgelig gavekontien. Sammenlignet med de andre måneder på året er julen den ubetinget dyreste af dem alle, for hvis ikke julen var nok i sig selv, så er der selvfølgelig også nytåret i slutningen af måneden. 

I denne artikel griber jeg fat i et par gode måder som du kan tjene lidt ekstra penge i december på, for selvom det ser sort ud rent økonomisk, så kan man altid lave et par tusinde ved at tænke sig godt om – og det får du råd til at gøre her! 

Du behøves ikke at låne

Mange mennesker ser december som en måned hvor man næsten ikke kan komme udenom at trykke på en af de ads hvor der står ting som Lån penge RKI, Kviklån til kvikke juleaftener og så videre – det er ikke nødvendigt. 

Hvis du ved hvad en pantsætter er, så ved du vidst også godt hvor jeg er på vej hen nu. 

Hvad er en pantsætter?

En pantsætter er en mand/dame der lever af at købe folks gamle sager, og sælge dem videre til en profit – og det er her din juleformue skal laves. For mange mennesker har, selvom de ikke vil indrømme det, en kælder- eller et depot der er fyldt med ting som de i bund og grund godt ved at de ikke kommer til at bruge igen. 

Ved at rydde ud i depotet eller kælderrummet står du pludseligt med en række ting som du kan omsætte til kolde kontanter hos pantsætteren, og måske det er nok til at dække gaveræset i år. Hvis ikke du helt har scoret den gevinst som du havde håbet på, så kan du med fordel kigge lidt ekstra efter guld- eller sølvsager som du kan sælge også – de fleste bliver overrasket når de opdager hvor meget guld og sølv egentligt er værd i små mængder. 

Husk nu at det ikke er flere titusinde kroner der skal laves for at julen kan hænge sammen. Mange bække små gør en stor å. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *