Diverse

Find dit næste job med Candeno

Vi har alle oplevet perioder i livet, hvor vi har skulle starte forfra og finde nye græsgange. Om det er noget vi selv vælger, eller om eksterne omstændigheder har tvunget os til det, så kan det være svært at finde ud af hvor man skal starte henne, når man skal søge nyt job. Dette har Candeno indset, og derfor har Candeno kreeret en platform og en service, som er tilegnet til dig som har brug for hjælp til dit CV, din ansøgning og at finde et job. Læs med her hvor du kort kan læse om dine muligheder med Candeno, eller gå direkte ind på hjemmesiden candeno og læs mere i dag. 

Adgang til CV og ansøgningsværktøj

Med en konto hos Candeno får du først og fremmest adgang til et smart online hjælpe værktøj, som du kan anvende til at bygge din ansøgning og dit CV op på en overskuelig og professionel måde. Det er en skabelon, som du kan anvende til dit CV, så du blot skal fokusere på indholdet. 

Professionel rådgivning 

Candeno tilbyder professionel rådgivning til dit CV og din ansøgning. Dette betyder med andre ord at du får adgang til top service, hvor professionelle sidder klar til at svare på dine spørgsmål, vejlede dig til den rette ansøgning og tips og tricks til dit CV. Candeno tilbyder endda en live chat, hvor du med fem minutters svartid kan forvente hurtig rådgivning.

Mange muligheder for hjælp

Udover de standard ydelser, som du får gennem en konto hos Candeno, kan du også tilkøbe ekstra muligheder for hjælp. Candeno samarbejder nemlig med tekstforfattere, korrekturlæsere og grafiske designere, som står klar til at give din ansøgning og dit CV prikken over i’et. 

Job database med mange muligheder

Candeno tilbyder dig også adgang til en job database hvor du nemt og hurtigt kan søge en lang række forskellige jobs. Databasen er tilknyttet ansøgnings- og CV værktøjet, så du hurtigt og simpelt kan uploade de rette dokumenter til din jobsøgning. Platformen har mange funktioner, blandt andet at du kan finde jobs, du kan søge jobs direkte fra platformen og du kan vælge at få påmindelser inden en jobsamtale. 

Overskuelige priser

Hvis du vil teste hvad en konto hos Candeno betyder, så kan du få syv prøvedage gratis, hvor du får adgang til platformen og alle dens egenskaber. Herefter kan du vælge enten at tilkøbe et medlemsskab for 195 kroner om måneden, eller en pakkeløsning, hvor du foretager en éngangsbetaling, som inkluderer blandt andet tekstforfatning, korrekturlæsning med mere. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *