Diverse

Sikker server hosting hos ECIT

Står du og skal finde et kompetent IT-hosting firma, så er ECIT løsningen. Her får du høj stabilitet og sikkerhed, som bliver matchet til dine specifikke behov. Du undgår på noget tidspunkt at føle at dit IT-setup ikke understøtter dine forretnings ambitioner, når du vælger ECIT. 

Gå ind på Hosting af server og læs mere om hvad ECIT kan tilbyde. Her kan du også tage kontakt og få en uforpligtende samtale om din virksomheds muligheder hos ECIT. Læs også med herunder hvor du kort vil blive introduceret til ECIT som IT-hoster. 

En skræddersyet løsning til din forretning

ECIT tilbyder løsninger af IT-hosting, som skræddersys efter din forretnings behov. Det vil sige at selve flytningen af din data op til skyen vil ske i dit tempo, så dit firmas data kan følge med. Du kan også vælge at beholde dine data fysisk hos ECIT. 

Sikkerheden er i top uanset hvilken løsning der findes til din virksomhed. Du kan derfor trygt anvende ECIT som IT-server, så du ikke skal bekymre dig om hacking og at miste data. 

ECITs fem grunde til at vælge dem

ECIT selv giver fem gode grunde til at vælge dem som IT-hoster for din virksomhed:

  1. En skræddersyet løsning
  2. Lav pris baseret på forbrug
  3. IT-sikkerhed i topklasse
  4. Bæredygtige serverløsninger
  5. Eget datacenter

Forskellige pakkeløsning afhængigt af din virksomheds behov

ECIT kan tilbyde tre pakkeløsninger, som du kan vælge afhængigt af din virksomheds behov. Disse kan herefter skræddersyes til din specifikke situation. 

  1. Basic pakken giver dig en dedikeret server, med netværk, storage og servere hardware, som holdes kørende 24/7.
  2. Operations pakken giver dig en dedikeret server og driftsservice, så overvågning og vedligeholdelse er med i pakken, oven i en backup service.
  3. Complete pakken giver dig en dedikeret server, driftsservice og backup, samt fri support og rådgivning fra konsulenter, som kan hjælpe med at svare på spørgsmål om vedligeholdelse og tilføjelser til serveren.

Fair betaling

Ved at bruge ECIT som IT-host bliver driftsudgifterne delt op i overskuelige månedlige betalinger, som er nemme at budgettere. Derudover baseres alle udgifter på driften, hvilket vil sige du kun betaler for det, som du bruger. 

Der er derfor ingen overraskende licens betaliner, eller uventede strøm regninger inkluderet i et samarbejde med ECIT, hvilket giver servicen en fair betalingsmodel. 

God samarbejdspartner

ECIT har 25 års erfaring som IT-hoster, og dermed får du en service i topklasse. ECIT går ind for et stærkt samarbejde, hvor i sammen finder holdbare løsninger, som passer til din virksomheds behov. 

Du kan derfor ringe ECIT op til en uforpligtende samtale, hvor du kan blive introduceret til din virksomheds muligheder. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *